Thornicroft

     Lodge

      

   South Luangwa

          Zambia

          

  

Thornicroft Lodge activiteiten

  

Thornicroft lodge biedt verschillende activiteiten aan.  De standaard safari's zijn allemaal inclusief in het pakket. Alle andere activiteiten kunnen georganiseerd worden tijdens uw boeking of ook meestal ter plekke tijdens uw verblijf op Thornicroft.  
 
De meeste mensen die Afrika bezoeken komen voor het avontuur van safari“s in een ongerepte natuur, tussen alle wilde dieren die men thuis op tv ziet. Thornicroft lodge is dan een goede start voor uw Afrikaans safari avontuur. 

In het standaard pakket gaan gasten 's morgens en 's middags in een speciaal daar-voor gemaakte terreinwagen in het nationaal park op safari. Daarnaast organiseren we wandel safari's, maar ook exclusieve safari's zoals bijvoorbeeld een hele dag in het park. Die begint met een uitgebreid ontbijt in het park, daarna rijden we verder naar de niet veel bezochte plaatsen in het park die wat verderaf liggen en blijven de hele dag in het park, inclusief picknick lunch. Thornicroft lodge heeft hele ervaren  gidsen ter beschikking zodat u ervan overtuigd kunt zijn dat dit uw verblijf in het park ten goede zal komen.

Game drives (standaard safari's)

De ochtend safari vertrekt om 6.00 uur en u komt dan rond 10.00 uur weer terug. De avond safari vertrekt om 16.00 uur en rond 20.00 uur bent u weer terug voor het avond eten. Onze ervaren gidsen rijden u door het Nationale park en proberen u alles te laten zien waar u van droomt. Ze hebben een grote kennis van flora en fauna die ze graag met u delen. 
 
Wandel safari

Op verzoek kunt u ook een wandel safari doen of een combinatie van wandelen en rijden.  (alleen van mei tot november)
U kunt de wandel safari gelijk boeken bij het reserveren of ter plekke minimaal een dag van te voren omdat we een extra scout inhuren voor een wandel safari. We  raden aan goede wandel schoenen te dragen tijdens zo“n safari. 

 

Bezoek aan Tribal Textile.

De lodge biedt ook aan om een bezoek te brengen aan de Tribal Textile workshop. Naast de workshop hebben lokale mensen hun handwerk stalletjes met hout snijwerk, rieten manden en andere lokale kunst.

  
Bezoek aan Kawaza 
village

Het dorp Kawaza Village wordt bewoond door de mensen van de Kunda stam. Kawaza bied gasten de mogelijkheid om een echt Zambiaans dorp te bezoeken en om te zien hoe de lokale bevolking leeft. Kawaza is een unieke ervaring voor toeristen in Zambia. Als zodanig is het de winnaar van de prestigieuze Silver Otter Award, uitgereikt door de Best Overseas Tourism Project by the British Guild of Travel Writers.   

Lichamelijke ontspanning met The Personal Touch

Als aanvulling op uw safari en de terug naar de natuur ervaring, The Personal Touch biedt u een variėteit van holistische massages en Spa therapieėn in de Luangwa vallei aan.

Een keur aan professionele massage behandelingen is mogelijk en wordt uitgevoerd in of in de nabije omgeving van Thornicroft. Of nog beter, blijf naar wildlife kijken terwijl u de Bush – Spa opzoekt binnen het South Luangwa Nationale park! In hun eigen TPT-spa is een grote variėteit aan diverse massages en Spa behandelingen mogelijk.    

 

 

 

Thornicroft Lodge heeft soms hele aantrekkelijke aanbiedingen

 

Vraag meer informatie via onze contact pagina.

 

 

© Thornicroft Lodge 2010